Saturday, 29 December 2012

KehiIdupan :')




Assalamualaikum :)

Lama ta update blog nie kan . Eerrmmm , dalam kehidupan seharian nie ad kala kita heppy,
adakala kita sedih, dan macam-macam perasaan yg kita lalui . Cuba tiada siapa 
yg tahu perasaan apa yang sedang kita lalui . 

Macam orang kta detik-detik indah itu mungkin hanya cuma sekali saja yang muncul dalam 
hidup kita . Tapi apabila kita sedih mungkin tada siapa yang mengerti . Sebab perassan itu hanya kirta yang tahu . 

Hidup nie macam- dugaan yang kita lalui . So selagi kita hidup , selagi tuh kita kena kuat 
tempuhi segala duggan yang menimpa kita . Kalau nak disebutkan tentang kehidupan , 
banyak lagi kisah yang perlu d'cerita . Tapi kita anggaplah apa yang dah berlaku kita amik lha 
sebagai tauladan dalam kehidupan seharian kita . Anggap itu semua ujian kehidupan terhadap kita .

*HOPE ORANG YANG KITA SAYANG BAHAGIA & GEMBIRA SELALU*

Wednesday, 13 June 2012

Saat yang d'impikan :)

* Saat kebahagiaan yang aku inginkan bersamamu sayang :) <3

Assalamualaikum :)

Semua sehad ta ? Hope semua followers Anum sehad selalu lha yeaw . Anum sehad je .
Sekarang masa berlalu dengan pantas , pejam celik jea usia kita dah makin menigkat . 
Setiap orang ad perubahan pada diri masing-2 , btoi ta ? Zaman berlalu dengan pantas , 
segala yang berlalu hanya tinggal kenangan . Anum hope pekara yang berlaku
pada kali ini tiada kenangan yang perlu Anum ingati sebagai pengubat hati yang terluka .
Anum update blog pada kali ini hanya ingin berkongsi cerita kesah hati yang pernah terguris 
sebelum ini . Sebelum ni banyak pekara yang Anum dah lalui , mybe dari pekara yang 
berlaku ituh Anum boley amek sebagai pengajaran kepada Anum . Setiap orag mempunyai 
pasangan hidup mereka sendiri . Siapa yang tanak mempunyai pasangan hidup yang sgat 
bahagia dan tiada penghalang . Sebelum nie Anum bnyk bersedeyh dalam percintaan , kali
ini Anum harap pekara yang berlalu takan berulang lagi . Anum berdoa agar hubungan Anum 
kali ini lebeyh bagus dari sebelum nie . Anum teringin bahagia seperti orag laen . 
Kesedeyhan  hnya menyakitkan hati sahaja . Tapi Anum tahu mungkin ituh semua ujian Allah
terhadap Anum . So Anum perlu sabar atas ape yang telah berlalu . :)

*Ya Allah ya tuhanku , aku berdoa agar hubunganku dengan sidia kali ini lebeih bernilai 
dari yang sebelum ini . Aku juga berdoa agar aku d'jodohkan dengan sidia MUHAMMAD FIRDAUS B. AZEMI . Amin . :) <3  


                                                                                                Farhanum Amir :)


Tuesday, 24 April 2012

i love you my bebyboo :)


Assalamualaikum :) 

Hyepp peeps , kalau anda semua nak tahu yang snap pic ngan Anum tuh
adalah my bebyboo/Hunnybunny . Now Anum ad dya sorg jea kawan yang selalu menemani 
Anum n bersama Anum :) . Anum mmng syang gila kat dya walaupown dya dah kawen . 
Anum harap persahabatan kami kekal hingga akhir hayat . Kalau rsa ada yang jelous Anum 
rapat ngan Aleya bagi tahu okey , jngan adkan sifat busuk hati n hasad dengki okey . 
Tuh je Anum nak gtauw , dah tada pape kowt yang Anum nak cter kn . Hee :D . 
BTW , iloveyou so fucking damn much my bebyboo Aleya Chukiess :) <3
                                                                                                 
                                                                                                Farhanum Amir :)

Wednesday, 28 December 2011

selamat datang 2012 , selamat tinggal 2011




Assalammualaikum n salam 1MALAYSIA kawankawan ,
usya punya usya kalender lgy bpe hary jea kan nak msuk tahun baru , huhuhuhu. . .. 
so hope semua org ad azam yg baru pada tahun baru yg akan datang , dan buang azam lama n perangai yg lama , heeee :D . . .
anum hope azam anum pada tahun nie berubah semuanye pada tahun akan datang , 
so pada rakanrakan yg ad buat silap salah , perangai yg ta elok n segalanye pada tahun nie anum hope tahun depan adalah tahun yg amat bermakna pada korang oke , tamauw ulang perangai yg lama oke . . .
setiap manusia boley berubah punye , cuma nak ngan tamauw jea , btoi ta ? ? 
anum hope perabgai anum pada tahun depan akan berubah bnyak dari tahun nie , hope sesangat . 
anum nak mcm tuh sbab anum nak orang yg anum syag bangga n heppy ngan anum  . .. 
hehehhe :D , tah pape jea anum nie kan :p . walauw pown lagi 3 hari bru nak msuk tahun baru , 
anum disini ingin mengucapkan "HEPPY NEW YEARS" kepada semua . . . 
ta kira melayu , india or cina . . .hehehe :D .
hope azam tahun akan datang nie lebeyh bermakna untuk semua org oke . .. daaaa . t'c . salam

#p/s : hope azam semua orang pada tahun nie lebeyh bermakna n memberi erti n semangat pada korang semua yeaw , jgan penah ulang kesilapan yg berlaku pada tahun ini yeaw . .. heee :D <3

                                                                                                     Farhanum Amir :) 

Sunday, 6 November 2011

AIDIL ADHA EID'11 =)

(FARHANUM & FUZIANA)




Assalammualaikum

hyepp to all my followers , SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA okey . . yang kat ats tuh pic anum n kakak time p beraya at umah makcik semlm . .
raya haji tahun nie amacam okey ta . . anum boley lha . . hary 1 raya just p beraya umah makcik je at balik pulau
tuh pown p ngn along , mama n kak teh jea . . .yg lain smua ta ikut . .tuh yg ta brapa best . . huhuhu . .hari raya kedua nie plane nk p umah abah(mmber) kat sik . . tuh pown lauw depa my amek lha . .
tpy syg ta best skit jea sbb ta smua tada , ad yg blik kmpung sendiri . . kalauw ta msti rynie riuh rendah . . huhuhu. . .






time dah nak blek rumah pown dan agy snap pic . . . tpy ta bnyak pown pic yg anum amek . .
ad pown lma 3 jea . . huhuhu . . hope ur all yg lain heppy d'smping kluarga tr'cnta n tr'sayang d'hari raya ini . .
anum juga ingin mngucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA pada tok , tokwan , makcik n pakcik
yg pergi haji tuh erkhhh . . hehehe , hope prjalanan anda pergi dan blik selamat . . . okbyeee =) salam

                                                                                                       Farhanum Amir :)